Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λενα Δροσακη Αλεξανδροσ Μπουρδουμησ / Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το δημόσιο μήνυμα στη Λένα Δροσάκη ... : Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα.

Λενα Δροσακη Αλεξανδροσ Μπουρδουμησ / Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το δημόσιο μήνυμα στη Λένα Δροσάκη ... : Βαφτισαν τον γιο τους, υπο ακρα μυστικοτητα.. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα. Η βάφτιση έγινε στην πάτρα, εκεί που είχε γίνει και ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, τον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη. Ανήμερα του αγίου βαλεντίνου και ενώ το ζευγάρι διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η άννα βίσση ο αλέξανδρος μπουρδούμης έκανε την πρόταση γάμου στην. Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βγήκαν από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα, με καλεσμένους λίγους καλούς τους φίλους. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βγήκαν από το μαιευτήριο έχοντας στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους, που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Στην πάτρα και με καλεσμένους λίγους φίλους και συγγενείς, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους.

Λένα Δροσάκη: Δεν κρύβει πλέον τον έρωτά της για τον ...
Λένα Δροσάκη: Δεν κρύβει πλέον τον έρωτά της για τον ... from www.tlife.gr
Τον γιο τους υποδέχτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη πραγματοποίησαν χθες σάββατο τη βάπτιση του γιου τους , ενώ στο πάρτι που ακολούθησε το διασκέδασαν με την ψυχή τους, μαζί με συγγενείς και φίλους. Μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όπως συνέβη και στον γάμο τους, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει. Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με λίγους καλεσμένους, φίλους και συγγενείς. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. «δηλαδή στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει ο αλέξανδρος μπουρδούμης μίλησε στην εκπομπή της φαίης μαυραγάννη, «τώρα ό,τι σε πελάγη ευτυχίας ο ηθοποιός αλέξανδρος μπουρδούμης, καθώς η σύντροφός του λένα.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς.

Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και απολαμβάνει κάθε στιγμή με το μικρό μπόμπιρα που τους έχει ξετρελάνει. Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, κυριακή, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το διάστημα αυτό ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη, που λίγο μετά τον γάμο τους απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! See more of αλεξανδροσ μπουρδουμησ on facebook. O αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους! Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με καλεσμένους καλούς φίλους και συγγενείς. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού και μετά το μυστήριο ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα, με καλεσμένους λίγους καλούς τους φίλους. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του! ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Τον γιο τους υποδέχτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι. Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους.

Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλεξανδροσ μπουρδουμησ @ αποψε κανεισ μπαμ (9/6/2019). Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα, με καλεσμένους λίγους καλούς τους φίλους. Μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όπως συνέβη και στον γάμο τους, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού και μετά το μυστήριο ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι.

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Τρυφερές στιγμές λίγο πριν γίνουν ...
Μπουρδούμης - Δροσάκη: Τρυφερές στιγμές λίγο πριν γίνουν ... from vipnews.gr
Ο αλέξανδρος μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λένα δροσάκη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η άννα βίσση. Αν και οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα αναστάσης, από τον πατέρα του ηθοποιού και μετά το μυστήριο ακολούθησε εντυπωσιακό πάρτι. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το διάστημα αυτό ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη, που λίγο μετά τον γάμο τους απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Την κυριακή το πρωί, οι δύο ηθοποιοί έκαναν repost κάποια stories που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη χθεσινή ημέρα. Το ζευγάρι βάφτισαν τον έντεκα μηνών γιο τους στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα.

Παραμυθένια βάφτιση για τον γιο τους.

Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους! Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη; Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Το ζευγάρι βάφτισαν τον έντεκα μηνών γιο τους στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη στην πάτρα. Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. 02.11.2019 | 16:28 λένα δροσάκη: Και μπορεί η βάφτιση να έγινε υπό άκρα μυστικότητα όμως ο σήμερα, κυριακή, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα της βάφτισης και της δεξίωσης που ακολούθησε και. Ανέβηκε πριν από 2 λεπτά. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον τόπο καταγωγής της λένας δροσάκη, την πάτρα, με λίγους καλεσμένους, φίλους και συγγενείς. Αν και οι δύο ηθοποιοί αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν. Εχθές ήταν και μια ιδιαίτερη μέρα για τους δυο αγαπημένους γονείς, μιας και το βράδυ του σαββάτου, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν το γιο τους, παρουσία συγγενών και φίλων. Εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον αλέξανδρο μπουρδούμη.

Ο στολισμός ήταν σε γαλάζιο χρώμα, όπως και το ρομαντικό φόρεμα της λένας δροσάκη, όπως διακρίνουμε στις φωτογραφίες. 02.11.2019 | 16:28 λένα δροσάκη: Ο αλέξανδρος μπουρδούμης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με την λένα δροσάκη και δείτε παρακάτω τι αποκάλυψε…. Παρασκευή 31 ιουλίου 2020, 17:00. Τον γιο τους υποδέχτηκαν οι δύο ηθοποιοί, οι οποίοι δηλώνουν τρισευτυχισμένοι.

Ο Τάκης Γιαννέτος έδωσε μαθήματα τέχνης και υψηλής ...
Ο Τάκης Γιαννέτος έδωσε μαθήματα τέχνης και υψηλής ... from i0.wp.com
Μακριά από τα φλας των φωτογράφων, όπως συνέβη και στον γάμο τους, ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους. Ανέβηκε πριν από 2 λεπτά. Εκφράζει δημόσια την αγάπη της για τον αλέξανδρο μπουρδούμη. ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του! Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου τους! Ποια είναι η λένα δροσάκη, σύντροφος του αλέξανδρου μπουρδούμη; O αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη βάφτισαν τον γιο τους!

Οι ευτυχισμένοι γονείς ανέβασαν κάποια stories από τη χθεσινή ημέρα, στην οποία.

Αυτή είναι η μπομπονιέρα του γάμου τους! ''δεν μοιάζω με τον τσίπρα'': Δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους. Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης είναι full in love και το αποδεικνύουν κάθε στιγμή. Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τυμπανοκρουσίες. Σήμερα το πρωί, τόσο ο αλέξανδρος μπουρδούμης όσο και η λένα δροσάκη έκαναν κάποια repost από στιγμιότυπα που ανέβασαν οι φίλοι τους από τη βάφτιση στο instagram. Ο αλέξανδρος μπουρδούμης και η λένα δροσάκη διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους ζουν την απόλυτη ευτυχία. Η ευτυχία τους δεν κρύβεται και θέλησαν να μοιραστούν την χαρά με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Ο ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του! Η λένα δροσάκη και ο αλέξανδρος μπουρδούμης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. | το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τη βάφτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μυστήριο. Ο αλεξ.ανδρος μπουρδούμης και το ειδύλλιο με την λένα δροσάκη.

Ανέβηκε πριν από 2 λεπτά λενα δροσακη. | το ζευγάρι αποφάσισε να κρατήσει τη βάφτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μυστήριο.